Ekipa

Smo kolektiv z veliko ustvarjalne energije.
Z 25 letnimi izkušnjami uspešno grafično oblikujemo gradiva za naše stranke, ter jih pripravljamo za splet in tisk.

Podjetja in njihove izdelke naredimo prepoznavne, všečne, vredne zaupanja. Najsodobnejša programska in strojna oprema ter stalno usposabljanje, nam omogoča da dosegamo visok nivo produkcije, hitrost in zanesljivost. Vsak izdelek, ki ga oblikujemo za tisk ali splet je unikatno delo prilagojeno potrebam in željam naročnika.

oblika

Oblikovanje

Imamo vrhunsko strojno in programsko opremo za grafično oblikovanje, tako da lahko izvedemo tudi najzahtevnejše projekte v najkrajšem možnem času. V okviru podjetja imamo tudi studijsko fotografijo. S tem dvigamo kakovost izdelkov naših strank, hkrati pa lahko tudi hitreje in ceneje izpeljemo projekte.

oblika

Tehnično znanje

Stalno sledimo razvoju in se usposabljamo. Pri postavljanju uporabljamo kar največ vgrajene avtomatike, ki jih omogočajo najnovejši programi za grafično oblikovanje. Iz grafičnih predlog pripravljenih za tisk, hitro predelamo gradiva za elektronsko rabo, ter jih objavimo na spletu.

vector clock and money

Stroški

Vse procese se trudimo optimizirati. Narediti kar največ z najmanjšimi možnimi stroški. To nam omogoča tudi način organizacije podjetja, ki zaposluje štiri strokovnjake, kateri pokrivamo več področij grafičnega oblikovanja, fotografije, ilustracije ter obdelave podatkov.

vector atom

Marketing

Vsi naši izdelki so tesno povezani z marketingom. Zato stalno sledimo sodobnim trendom in se izobražujemo tudi v tej smeri, da bi lahko našim strankam lahko čimbolje pomagali in svetovali pri izpeljavi projektov.